Sorana Cîrstea şi Irina Bara, eliminate de la Roland Garros

Sorana Cîrstea (84 WTA) a fost eliminată, joi, în turul secund la Roland Garros, după ce a pierdut în faţa ibericei Aliona Bolsova Zadoinov, scor 6-7 (5), 6-7 (3).

158 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea şi Irina Bara, eliminate de la Roland Garros

Sorana Cîrstea şi Irina Bara, eliminate de la Roland Garros

Sorana pornea teoretic ca favorită duelul, având în vedere poziţia din clasament şi faptul că Bolsova venea din calificări, însă jucătoarea din Spania a practicat un tenis foarte bun, iar după şapte game-uri conducea cu 5-2. Cîrstea a revenit şi a împins setul în tie-break, unde Bolsova s-a impus la cinci.

În setul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap, trecându-şi în cont fiecare câte un break. În tie-break, tot Bolsova a fost cea care s-a impus, de această dată la trei. Partida s-a încheiat după aproximativ o oră şi 40 de minute.

Astfel, performanţa cea mai bună a Soranei Cîrstea la Roland Garros rămâne cea din 2009, când a ajuns până în faza sferturilor de finală.

Pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros au mai rămas în cursă doar două românce. Pe terenul 13, după ora 14:00, va intra Irina Begu (113 WTA), care o va înfrunta pe Karolina Muchova (73 WTA). După ora 18:00, este programat ultimul meci pe arena Suzanne Lenglen, unde Simona Halep (3 WTA) o va întâlni pe poloneza Magda Linette (87 WTA).

Irina Bara a fost eliminată în primul tur al turneului de dublu de la Roland Garros

Irina Bara şi Dalila Jakupovic au fost eliminate în primul tur al turneului de dublu de la Roland Garros, după ce au pierdut în faţa favoritelor patru la câştigarea turneului, Gabriela Dabrowski şi Yi-Fan Xu, scor 1-6, 6-1, 2-6.

Irina Bara, locul 58 WTA în clasamentul de dublu, a continuat parteneriatul cu slovena Jakupovic, ocupanta pozţiei 65. Cele două au înfruntat un cuplu solid, care evoluează de mult timp împreună şi care ocupă locul 11 mondial.

Cuplul canadiano-chinez şi-a adjudecat primul set fără emoţii, lăsându-le adversarelor doar un game. Situaţia s-a inversat în setul secund, când Bara şi Jakupovic s-au impus în aceeaşi manieră şi au trimis meciul în decisiv. Acolo, Românca şi slovena au câştigat doar două game-uri şi au părăsit Roland Garros din primul tur.

Pe tabloul feminin de dublu de la Roland Garros a mai rămas o singură româncă, Raluca Olaru, care face pereche cu Darija Jurak. Cele două vor întâlni, astăzi, cuplul german format din Laura Siegemund şi Anna-Lena Friedsam.

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au fost eliminate, ieri, de Kichenok/Ostapenko, iar Andreea Mitu/Yulia Putintseva au pierdut în faţa Dariei Kasatkina şi a lui Anett Kontaveit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici