Sorana Cîrstea: Sunt pregătită, de asta am venit aici, să joc indiferent de adversar

Sorana Cîrstea (26 de ani, locul 62 WTA) va juca în al doilea meci de sâmbătă împotriva Yaninei Wickmayer (27 de ani, 60 WTA), iar sportiva româncă a declarat că este pregătită pentru a evolua contra oricărui adversar.

217 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea: Sunt pregătită, de asta am venit aici, să joc indiferent de adversar

Sorana Cîrstea: Sunt pregătită, de asta am venit aici, să joc indiferent de adversar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Cu Wickmayer am jucat de câteva ori. Din păcate, ultima întâlnire a fost în 2012, aşa că nu cred că este relevant ce s-a întâmplat atunci. Vom vedea un meci interesant. Ea este o jucătoare agresivă, loveşte bine şi încearcă mereu să vină peste tine. Are un stil apropiat de al meu, va fi care pe care. Sunt pregătită însă, de asta am venit aici, să joc indiferent de adversar", a declarat Sorana Cîrstea, citată de DigiSport.

Belgianca are 4-1 la întâlnirile directe cu românca. Cîrstea a câştigat la Cincinnati, pe hard, în 2012, iar Wickmayer s-a impus la Oeiras (zgură, 2009), Hertogenbosch (2009), US Open (2011) şi Kooyong - demonstrativ (2017).

"Eu am avut rezultate bune pe toate suprafeţele, de la zgură, la iarbă şi hard, cred că mă pot adapta destul de uşor. Am avut o săptămână de pregătire în sală, aşa că sunt aptă de meci. Aptă din punct de vedere fizic nu poţi fi niciodată, altfel nu ai fi sportiv de performanţă. Ceva tot te doare. Dacă te trezeşti dimineaţă şi nu te doare nimic înseamnă că nu e ok. Dar voi da tot ce am mai bun şi sper să iasă bine", a precizat Sorana Cîrstea.

În urma tragerii la sorţi care a avut loc, în meciul de deschidere, Monica Niculescu va evolua împotriva belgiencei Kirsten Flipkens. Partida România-Belgia contează pentru primul tur al Grupei Mondiale II, din FedCup.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici