Sorin Boca: Pentru a elimina oboseala, vom face deplasarea la Constanţa cu avionul

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat, marţi, că gruparea din dealul Copoului va face deplasarea cu avionul pentru partida de vineri cu Farul Constanţa, pentru a evita oboseala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Am hotărât să facem deplasarea pentru partida de vineri, cu Farul, cu o cursă charter, deoarece acest meci este foarte important pentru noi. Următorul meci îl vom disputa marţi, pe teren propriu, în compania campioanei CFR Cluj. Vom pleca joi seară din Iaşi şi ne vom întoarce imediat după meci. Sper că astfel vom elimina oboseala care ar fi putut apărea dacă am fi făcut deplasarea cu autocarul", a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că îşi doreşte ca elevii lui Cristiano Bergodi să obţină un rezultat cât mai bun în partida cu Farul Constanţa: "Sunt convins că antrenorul Cristiano Bergodi va pregăti cât mai bine acest meci, iar vineri, la ora meciului, echipa va fi în formă maximă. Întâlnim un adversar aflat în aceeaşi situaţie cu noi şi îmi doresc să obţinem cât mai mult din acest meci".



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici