Sorin Boca: Poli Iaşi are încredere în arbitrii români

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, că gruparea din dealul Copoului are încredere în arbitrii români, motiv pentru care nu a solicitat brigăzi de arbitri din străinătate la meciurile formaţiei.

54 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Poli Iaşi are încredere în arbitrii români

Sorin Boca: Poli Iaşi are încredere în arbitrii români (Imagine: Mediafax Foto)

"Am spus şi repet, noi avem încredere în arbitrii români şi nu am solicitat până acum arbitri străini la meciurile noastre. Cred că arbitrul Alexandru Deaconu, care a fost delegat la meciul nostru de sâmbtă, de pe teren propriu, cu Gaz Metan, este un arbitru bun, un arbitru FIFA, care va putea duce la bun sfârşit jocul. Am văzut că domnul Horoba este nemulţumit de delegarea lui Deaconu, dar este problema lor şi nu comentez“, a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că ar fi fost de acord şi cu delegarea unor arbitri străini, dar nu din campionate inferioare celui din România: "Dacă s-ar fi decis să vină
la meciul de sâmbătă o brigadă din străinătate, noi nu am fi avut nimic împotrivă. Singura condiţie pe care am fi pus-o ar fi fost ca aceşti arbitri să fie dintr-o ţară cu un campionat peste cel de la noi sau măcar ca al nostru. N-aţi văzut ce a făcut un arbitru dintr-o ţară străină delegat la un meci important pentru titlu. Nu spun ce arbitru sau din ce ţară, dar cred că toată lumea ştie la ce mă refer“.

Partida Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş este programată sâmbătă, de ora 17.00, în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici