Sorin Boca: Vrem să jucăm cu stadionul închis

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca la ora meciului de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş stadionul să fie plin şi să poată închide porţile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Vrem să jucăm cu stadionul închis. Aşa vom proceda când la ora meciului stadionul va fi plin. Astfel, pentru tribuna A şi B vom da gratuit nişte tichete pentru sectoarele unde nu sunt locurile abonaţilor, iar la peluze intrarea va fi liberă. Tichetele vor fi distribuite la casele de bilete, în dimineaţa jocului", a afirmat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că speră într-o victorie a elevilor lui Cristiano Bergodi: "Partida cu Gaz Metan Mediaş se înscrie în seria meciurilor pe care trebuie să le câştigăm neapărat! Mai sunt patru etape de jucat şi eu cred că elevii lui Cristiano Bergodi sunt pe un trend ascendent după victoria de acasă cu FC Argeş şi egalul de la Târgu Jiu. Sper să continuăm pe aceeaşi linie şi să luăm toate cele trei puncte mâine (n.r. - sâmbătă). Pentru cei de la Mediaş ar putea fi ultima şansă de a se salva şi de aceea cred că vor fi foarte motivaţi. Chiar şi aşa, sper că jucătorii noştri vor face un meci la nivelul reprizei secunde din partida cu FC Argeş şi se vor impune".

Sorin Boca a precizat că nu i se pare corect ca oficialul clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, să pună presiune pe arbitri. Am văzut ce a spus domnul Horoba despre brigada de arbitri de mâine şi în mod normal nu aş comenta, dar mi se pare că de această dată s-a mers prea departe. Nu mi se pare corect să se pună presiune pe arbitri înainte de meci. Sunt convins că domnul Igna este destul de abil şi nu permite să se facă asemenea presiuni. Tot ce ne dorim noi este să avem parte de un arbitraj corect, care să nu influenţeze rezultatul final. E normal să apară greşeli într-un meci, dar vreau ca rezultatul final să fie decis doar de jocul celor două echipe, pe teren", a spus Boca.

Partida Politehnica Iaşi - Gaz Metan Mediaş se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul "Emil Alexandrescu", în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici