Sorin Satmari şi Adrian Ionescu, demişi de la LPF

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a concediat pe directorul de imagine-comunicare al forului, Sorin Satmari, dar şi pe ofiţerul de presă al LPF, Adrian Ionescu, au declarat marţi, agenţiei MEDIAFAX, surse din cadrul ligii.

853 afișări
Imaginea articolului Sorin Satmari şi Adrian Ionescu, demişi de la LPF

Sorin Satmari (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

Dumitru Dragomir l-a demis pe Sorin Satmari începând cu data de 1 martie, după un conflict verbal.

Sorin Satmari este naşul de cununie al lui Dumitru Dragomir şi mai deţine funcţia de responsabil cu ordinea şi siguranţa pe toate stadioanele din Liga I. "S-a certat cu Dragomir, acesta desfăcându-i contractul de muncă", au declarat sursele citate.

Cel de-al doilea angajat al ligii demis de Dragomir, ofiţerul de presă, Adrian Ionescu, a primit preaviz de 20 de zile, deoarece nu a dat zăpada din faţa sediului LPF. "Adrian Ionescu a motivat absenţa de la deszăpezire din cauza problemelor medicale pe care le are la şold, el neavând voie să ridice greutăţi", au precizat aceleaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici