Soţia lui Arturo Gatti a fost arestată după moartea fostului boxer

Autorităţile din Brazilia au decis să o aresteze pe soţia fostului campion mondial de box Arturo Gatti, în vârstă de 37 de ani, care a fost găsit mort la finalul săptămânii trecute, la Porto de Galinhas, o localitate turistică din această ţară.

742 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Arturo Gatti a fost arestată după moartea fostului boxer

Soţia lui Arturo Gatti a fost arestată după moartea fostului boxer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Justiţia trebuie să stabilească responsabilitatea pe care o are Amanda Rodrigues, în vârstă de 23 de ani, în moartea lui Gatti, care aparent a fost strangulat cu o curea a unei genţi, în timp ce dormea într-o cameră închiriată în Porto de Galinhas.

Fostul pugilist Arturo Gatti a fost găsit, duminică, mort într-o cameră de hotel din Brazilia, unde se afla de vineri alături de soţia sa, Amanda, şi de fiul lor de un an. Poliţia nu a stabilit cu exactitate modul în care Gatti a murit, dar, conform presei internaţionale, în jurul pugilistului era sânge, însă nu au fost descoperit urme de înjunghiere sau de împuşcături.

Potrivit cotidianului New York Daily News, care citează surse din poliţia braziliană, Amanda Carine Barbosa Rodrigues, fostă stripteuză, a fost acuzată că l-a asfixiat pe fostul campion mondial. Amanda a părut să nu aibă nicio reacţie când a fost escortată la o secţie de poliţie din localitatela Recife.

"Ea este singurul suspect", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, citate de cotidianul american.

Sursa citată notează că autorităţile locale au decis să o reţină pe Amanda din cauza incoerenţelor declaraţiilor sale, atunci când a fost pentru prima dată interogată în legătură cu moartea soţului său. Poliţia a catalogat cele povestite de Amanda Rodrigues ca "inconsistente şi incoerente". Rodrigues nu a putut explica cum de a petrecut aproape 10 oră în cameră fără să observe că Gatti era mort, informează autorităţile braziliene, citate de publicaţia americană.

Gatti, născut în Italia, dar stabilit la Montreal, era cunoscut drept unul dintre cei mai mari pugilişti din lume şi avea porecla "Thunder". El s-a retras din activitate în 2007.

Arturo Gatti a fost adversarul lui Leonard Doroftei în 2004, când l-a învins prin KO pe român în repriza a doua, într-un meci contând pentru centura de campion mondial al categoriei superuşoare, versiunea WBC. După acest meci, Doroftei s-a retras din activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici