Southampton l-a demis pe Nathan Jones, al doilea antrenor din acest sezon

Southampton s-a despărţit duminică de managerul Nathan Jones, după ce galezul a câştigat doar un singur meci în Premier League în cele trei luni de mandat, lăsând clubul de pe coasta de sud pe ultimul loc în clasament.

113 afișări
Imaginea articolului Southampton l-a demis pe Nathan Jones, al doilea antrenor din acest sezon

Southampton l-a demis pe Nathan Jones, al doilea antrenor din acest sezon

Jones este al doilea manager al Saints care îşi pierde postul în acest sezon, după ce fostul antrenor de la Luton Town a fost numit în noiembrie ca înlocuitor al lui Ralph Hasenhuettl, cu câteva zile înainte de pauza de la Cupa Mondială.

Deşi „sfinţii” au ajuns în turul al cincilea al Cupei Angliei şi în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins-o pe Manchester City, clubul nu a reuşit să iasă din zona retrogradării în campionat.

"Southampton Football Club poate confirma că s-a despărţit de managerul primei echipe masculine, Nathan Jones. Antrenorii primei echipe Chris Cohen şi Alan Sheehan au părăsit, de asemenea, clubul", a precizat clubul într-un comunicat.

În cele opt meciuri de campionat conduse de Jones, singura victorie a lui Southampton a fost obţinută luna trecută, împotriva unei Everton, în timp ce a pierdut celelalte şapte meciuri.

Ultimul meci al lui Jones la conducerea echipei a fost înfrângerea de sâmbătă în faţa echipei Wolverhampton Wanderers, care a revenit de la un gol şi s-a impus cu 2-1, lăsându-i pe Saints cu 15 puncte în 22 de meciuri, la patru puncte de zona de siguranţă.

După o înfrângere cu 3-0 la Brentford la începutul acestei luni, tehnicianul de 49 de ani a fost aspru criticat pentru că a declarat că a făcut compromisuri în stilul său de conducere din cauza presiunii fanilor.

El a spus că nu şi-a pus amprenta asupra echipei, dar că, în schimb, s-a pliat pe jucătorii săi.

În cele din urmă, el a acceptat responsabilitatea pentru performanţele acestora, dar răul a fost făcut, deoarece atmosfera de pe teren a devenit toxică, fanii scandând "Nu ştii ce faci" şi "Ieşi din clubul nostru".

Southampton a declarat că antrenorul ipal al primei echipe, Ruben Selles, se va ocupa de antrenamente şi va pregăti echipa pentru meciul de sâmbăta viitoare cu Chelsea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici