Southampton şi Tottenham, eliminate din Cupa Angliei

Formaţia Southampton, la care evoluează Florin Gardoş, şi echipa Tottenham Hotspur, la care joacă Vlad Chiricheş, au fost eliminate, sâmbătă, din Cupa Angliei, înregistrând înfrângeri în 16-imile de finală ale competiţiei.

133 afișări
Imaginea articolului Southampton şi Tottenham, eliminate din Cupa Angliei

Southampton şi Tottenham, eliminate din Cupa Angliei (Imagineă: AFP/ Mediafax Foto)

Southampton, cu Florin Gardoş pe teren în prima repriză, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de Crystal Palace. Golurile au fost marcate de Pelle '9 şi Dann '16 (autogol) pentru gazde, respectiv Chamakh '11, '39 şi Sanogo '21 pentru Crystal Palace.

Tottenham, cu Vlad Chiricheş integralist, a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în faţa echipei Leicester. Au marcat Townsend '19 (penalti) pentru Tottenham şi Ulloa '83 şi Schlupp '90+2 pentru Leicester.

Tot sâmbătă, formaţia Sunderland, cu Costel Pantilimon rezervă, a remizat acasă, scor 0-0, cu echipa Fulham, astfel că meciul se va rejuca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici