Şovkovski: Vrem un rezultat pozitiv cu Steaua ca să arătăm că merităm să fim pe primul loc

Portarul Oleksandr Şovkovski a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca echipa sa, Dinamo Kiev, să obţină un rezultat pozitiv în meciul cu Steaua din Liga Europa, pentru a demonstra astfel că formaţia ucraineană merită să fie pe primul loc al Grupei J.

116 afișări
Imaginea articolului Şovkovski: Vrem un rezultat pozitiv cu Steaua ca să arătăm că merităm să fim pe primul loc

Şovkovski: Vrem un rezultat pozitiv cu Steaua ca să arătăm că merităm să fim pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua este o echipă puternică, dar noi vom depune toate eforturile pentru a obţine un rezultat foarte bun. Pentru noi toate meciurile sunt importante. Ne-am pregătit pentru acest meci şi vom vedea mâine cât de bine am făcut-o. Vrem să obţinem un rezultat pozitiv pentru suporterii noştri şi ca să arătăm că merităm să fim pe primul loc în grupă şi cap de serie în turul următor", a afirmat jucătorul, într-o conferinţă de presă.

Partida Steaua - Dinamo Kiev, contând pentru ultima etapă a Grupei J a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.

Pentru a se califica în 16-imile de finală ale Ligii Europa, Steaua (7 puncte) trebuie să învingă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg (9 puncte) să nu câştige în deplasare cu Rio Ave.

Dinamo Kiev, cu 12 puncte acumulate în cinci meciuri, este deja calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici