Soyfan Amrabat vrea să semneze doar cu Manchester United

Potrivit jurnalistului italian, expert în transferuri din fotbal, Fabrizio Romano, mijlocaşul Fiorentinei Soyfan Amrabat şi-a exprimat dorinţa de a semna cu Manchester United în această vară.

591 afișări
Imaginea articolului Soyfan Amrabat vrea să semneze doar cu Manchester United

sofyanamrabat, Instagram

Cu toate acestea, în ciuda faptului că United este considerată principalul său pretendent, englezii nu au prezentat încă o ofertă oficială pentru internaţionalul marocan.

Rapoartele sugerează că orice potenţială mutare pentru mijlocaş este condiţionată de vânzarea unor jucători de către Diavolii Roşii, pentru a genera fonduri pentru achiziţionarea jucătorului de 26 de ani.

Romano a dezminţit, de asemenea, zvonurile care circulă, potrivit cărora Amrabat şi-ar fi exprimat intenţia de a rămâne la Fiorentina, afirmând că aceste informaţii sunt false.

S-a mai vehiculat şi informaţia conform căreia marocanul ar fi avut o ofertă generoasă din Orientul Mijlociu, pe care ar fi refuzat-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici