Spalletti: Am ştiut să controlăm jocul

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj, scor 3-1, din etapa a V-a a grupei A a Ligii Campionilor, că formaţia italiană a ştiut să controleze jocul, transmite trimisul MEDIAFAX.

19 afișări
Imaginea articolului Spalletti: Am ştiut să controlăm jocul

Spalletti: Am ştiut să controlăm jocul

"Ambele echipe au stat bine în teren în această seară. La primul gol i-am surprins pe cei de la CFR. După revenirea Clujului am demonstrat că suntem o echipă de calitate. Am ştiut să controlăm jocul. Cred că echipa a arătat în această seară un joc bun. Am confirmat această nou sistem de joc. Cred că pe viitor ne putem îmbunătăţi acest joc. Pot juca şi cu doi atacanţi, dar şi cu unul. Asta se schimbă în funcţie de joc. Atacanţii au jucat bine în duelurile cu fundaşii clujeni. În ultimele săptămâni, Brighi a adus un plus pentru echipă. A dat calitate echipei. A urcat şi azi în atac şi a înscris de două ori. Faptul că a marcat în această seară i-a dat încredere şi a demonstrate că poate juca la Roma şi pe viitor", a spus Spalletti.

Antrenorul echipei italiene a avut cuvinte frumoase despre echipa clujeană. "De multe ori se schimbă felul în care finalizăm. Dacă nu reuşesc să dea gol atacanţii, atunci reuşesc mijlocaşii. Trebuie să începem să construim încă de la fundaşi şi trebuie să ne punem în valoare atacanţii. Teoretic există şanse să terminăm pe primul loc în grupă. Oricum, atmosfera de acasă de Olimpico ne va ajuta în ultimul meci cu Bordeaux. Încerc să nu existe o formulă constantă a rezervelor şi a titularilor. În funcţie de partidă, trebuie să am rezerve şi titulari, să ne putem adapta. Într-o partidă precum cea de azi a trebuit să am rezerve în unele zone ale terenului unde am crezut eu că există dificultăţi. Cred că la 2-0, s-a văzut că am încercat să închidem jocul. Au făcut totuşi surpriza, dar am reuşit să mai înscriem o dată şi am terminat bine. Vreau să menţionez că sunt plăcut impresionat de ospitalitatea care am găsit-o aici, de modul în care am fost trataţi inclusiv de public. Vreau să-l felicit pe Trombetta pentru jocul din această seară. A fost un joc şi o ambianţă foarte frumoasă în această seară", a comentat el.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, nu îl acuză pe portarul Eduard Stăncioiu pentru înfrângere, chiar dacă acesta a greşit la primul gol. "A fost o eroare a liniei de apărare şi a lui Stăncioiu. Nu cred că eroarea lui a influenţat jocul echipei. Cred că echipa a jucat bine. Am avut ocazii mari de gol la 0-0. Echipa a continuat bine şi la 1-0 şi la 2-0. Am avut multe ocazii mari de gol în prima repriză contra unei echipe puternice precum Roma. Ne-am făcut jocul bine", a spus Trombetta la conferinţa de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici