Spania, favorita selecţionerilor la Euro-2012

Majoritatea selecţionerilor celor 16 echipe calificate la Campionatul European, reuniţi, vineri, la Varşovia, au desemnat Spania, deţinătoarea titlului, şi Germania, drept favorite ale turneului din Polonia şi Ucraina (8 iunie-1 iulie).

80 afișări
Imaginea articolului Spania, favorita selecţionerilor la Euro-2012

Spania, favorita selecţionerilor la Euro-2012 (Imagine: Shutterstock)

Pentru antrenorul Germaniei, Joachim Löw, Spania are cele mai multe şanse să-şi păstreze titlul câştigat în 2008. "Celelalte echipe sunt în urma Spaniei", a declarat Low.

Întrebat de favorite, francezul Laurent Blanc a răspuns: "Spania, Germania şi Olanda".

Şi managerul italian al Irlandei, Giovanni Trappatoni, a apreciat că Spania se detaşează. "Există o echipă foarte puternică, este Spania, dar mai sunt Anglia, Olanda şi Germania, ca de obicei. Dar eu îmi amintesc şi de victoria Greciei la Euro-2004. Totul este posibil".

Aceeaşi analiză a făcut-o şi antrenorul croat Slaven Bilic, pentru care "fiecare echipă are o şansă", chiar dacă recunoaşte că Spania este favorită, alături de Germania, Olanda, Italia sau Anglia.

Selecţionerul polonez Franciszek Smuda a confirmat tendinţa generală: "Cred că toată lumea ştie favoritele, Spania şi Germania".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici