Spania - Norvegia 2-1, în preliminariile EURO 2020

Norvegia a fost foarte aproape de a porni cu dreptul în campania de calificare la EURO 2020. Nordicii au sperat până în minutul 71 că pot obţine un punct cu Spania, pe Estadio de Mestalla, dar Sergio Ramos a adus victoria.

196 afișări
Imaginea articolului Spania - Norvegia 2-1, în preliminariile EURO 2020

Spania - Norvegia 2-1, în preliminariile EURO 2020

România a pierdut cu Suedia, scor 2-1, în deplasare, iar victoria Spaniei era obligatorie, pentru ca situaţia în grupă să nu se complice. Norvegia a venit ca “victimă” sigură la Valencia, dar a plecat cu capul sus, ibericii câştigând, în cele din urmă, cu 2-1. Scorul a fost deschis de Rodrigo, din pasa lui Jordi Alba, iar Spania părea că se îndreaptă spre o victorie fără emoţii. Nu a fost aşa, întrucât Norvegia a egalat dintr-un penalty transformat de King, în minutul 65.

Speranţele nordicilor au durat doar încă şase minute. Portarul Jarstein l-a faultat pe Morata în careu, iar centralul Treimanis a dictat lovitură de pedeapsă pentru Spania. Sergio Ramos a trimis pe mijlocul porţii, a făcut 2-1, şi a stabilit scorul final al partidei.

Echipele de start:

Spania: De Gea – Navas, Ramos, Martinez, Alba – Parejo, Busquets, Ceballos (Canales) – Rodrigo (Parejo), Morata (Mata), Asensio
Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui, Nordtveit, Ajer, Aleesami – Odegaard (Elyounoussi M.), Henriksen, Selanes, Johansen (Kamara) – King, Elyounoussi (Johnsen)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici