Spaniolii Marcel Granollers şi Pablo Andujar s-au calificat în semifinale la BCR Open

Jucătorii spanioli Marcel Granollers şi Pablo Andujar s-au calificat, vineri, în semifinalele turneului de simplu BCR Open Romania, după ce au trecut, în sferturi, de italianul Potito Starace, cap de serie numărul 3, respectiv de uruguayanul Pablo Cuevas.

48 afișări
Imaginea articolului Spaniolii Marcel Granollers şi Pablo Andujar s-au calificat în semifinale la BCR Open

Spaniolii Marcel Granollers şi Pablo Andujar s-au calificat în semifinale la BCR Open (Imagine: Montaj Foto)

Marcel Granollers, care l-a eliminat în primul tur pe românul Victor Hănescu, a trecut de Potito Starace, favoritul numărul 3, cu scorul de 3-6, 7-6 (9/7), 6-4.

În setul al doilea, în tie-break, jucătorul italian a avut la scorul de 6-4 două mingi de meci, însă spaniolul a reuşit să revină şi să câştige setul.

Granollers va juca în semifinale cu spaniolul Pablo Andujar, care l-a învins, vineri, în sferturi, pe uruguayanul Pablo Cuevas, cu scorul de 6-4, 6-4.

În cealaltă semifinală s-a calificat Juan Ignacio Chela, favoritul numărul 4 al competiţiei, care l-a învins pe germanul Bjorn Phau, scor 6-3, 6-3. Chela îl va întâlni în faza următoare pe învingătorul din partida dintre spaniolul Albert Montanes, cap de serie numărul 1, şi francezul Jeremy Chardy, favoritul numărul 8, care se va disputa tot vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici