Spectatori cu măşti de protecţie la meciul Dinamo Kiev-Inter Milano, din LC

Spectatorii care vor asista, miercuri, la meciul Dinamo Kiev - Internazionale Milano, programat în capitala Ucrainei, în grupa F a Ligii Campionilor, vor primi câte o mască de protecţie pentru a se evita propagarea virusului gripal A H1N1.

27 afișări
Imaginea articolului Spectatori cu măşti de protecţie la meciul Dinamo Kiev-Inter Milano, din LC

Spectatori cu măşti de protecţie la meciul Dinamo Kiev-Inter Milano, din LC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am cumpărat 20.000 de măşti de protecţie pentru spectatori. Le vom distribui la intrările în stadion. Aproape toate cele 17.000 de bilete puse în vânzare s-au epuizat, iar măştile vor fi purtate şi de personalul stadionului", a anunţat preşedintele clubului gazdă, Igor Surkis.

Luni, primarul oraşului Kiev, Leonid Cernoveţki, declarase că meciul de miercuri ar trebui jucat cu porţile închise. În schimb, Surkis a spus că speră ca stadionul să fie plin.

Niciun jucător şi niciun angajat al clubului Dinamo Kiev nu este bolnav, dar toţi aceştia au fost deja vaccinaţi, ca în fiecare an, împotriva gripei sezoniere.

Confruntată cu o epidemie de infecţie respiratorie şi cu cel puţin un caz mortal de gripă A H1N1, Ucraina anunţase, vineri, adoptarea unor măsuri drastice, unice în Europa: închiderea şcolilor timp de trei săptămâni şi anularea manifestărilor publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici