Spectatorul accidentat la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă va fi transferat la Bucureşti

Spectatorul implicat în incidentul de la ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Câmpulung, a fost stabilizat de personalul medical de la Spitalul Municipal Câmpulung şi va fi transferat la Bucureşti cu un elicopter SMURD.

209 afișări
Imaginea articolului Spectatorul accidentat la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă va fi transferat la Bucureşti

Federatia Romana de Automobilism Sportiv, Facebook

Pacientul va fi dus sâmbătă, pe calea aerului, la un spital din Capitală.

Accidentul a avut loc în a treia manşă de antrenamente. Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu şi maşina a intrat într-o zonă interzisă publicului.

Maşina de concurs s-a oprit într-o altă maşină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicaţiile de securitate şi a rămas totuşi în acea zonă, au anunţat organizatorii.

Este primul incident auto în care este implicat un spectator în cele 12 ediţii ale competiţiei organizate la Câmpulung, pe traseul Lereşti-Voina.

Organizatorii reiterează apelul către publicul spectator să respecte întocmai indicaţiile de securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici