Sportul merge mână în mână cu tehnologia. Cum vrea Ramm Mylvaganam să revoluţioneze lumea fotbalului

  • Ramm Mylvaganam vrea să revoluţioneze fotbalul
  • Ramm Mylvaganam a creat AI Abacus, o companie ce foloseşte inteligenţa artificială
  • Transferurile se vor putea face pe baza unui soft
163 afișări
Imaginea articolului Sportul merge mână în mână cu tehnologia. Cum vrea Ramm Mylvaganam să revoluţioneze lumea fotbalului

FOTO: Antoine Griezmann

AUTOR: Cristian Munteanu

După tehnologia VAR, se pare că dezvoltările nu se vor opri aici în fotbal. Ramm Mylvaganam vrea ca inteligenţa artificială să joace un rol important în transferurile pe care cluburile le vor face de acum încolo.
 
Creatorul Prozone, firma care spune câţi kilometri a alergat un fotbalist într-un meci, câte pase utile a dat şi câte driblinguri a reuşit, merge acum şi mai departe. Ramm susţine că AI Abacus deţine tehnologia de care echipele au nevoie ca să facă numai transferuri de succes. Milioane de date vor fi stocate şi analizate şi vor oferi cluburilor ţintele care s-ar integra rapid în filosofia şi sistemul lor de joc. 
 
Exemple precum Barcelona, care a cheltuit mai bine de 350 de milioane euro pe transferurile lui Griezmann, Dembele şi Coutinho, fără ca aceştia să dea randament, ar fi istorie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici