Stadioanele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf sunt aproape finalizate. Cum arată acestea

  • Compania Naţională de Investiţii a postat noi imagini care arată stadiul în care se află arenele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf
  • Stadioanele au fost construite pentru Euro2020, turneul fiind însă amânat pentru anul următor
  • Arena din Ghencea este cea aflată cel mai aproape de finalizare
3968 afișări
Imaginea articolului Stadioanele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf sunt aproape finalizate. Cum arată acestea

Stadioanele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf sunt aproape finalizate FOTO Arhivă

Lucrările la cele 3 arene aflate în construcţie în Bucureşti se apropie de final.
 
Noua arenă din Ghencea este în ultima parte a construcţie iar imaginile publicate astăzi de Compania Naţională de Investiţii dezvăluie o surpriză. Pe faţada stadionului a început inscripţionarea numelor jucătorilor care au câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.
 
La arena Arcul de Triumf a început montarea scaunelor. Cel mai mult de lucru a rămas la arena Giuleşti unde acum se finalizează tribunele. 

            

Cele 3 arene vor fi folosite pentru antrenamentele naţionalelor care vor fi prezente la Campionatul European de anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici