Stadionul Arcul de Triumf e 90% gata. Suma investită în proiect şi ce capacitate va avea noua arenă

  • Stadionul va avea o capacitate de 8207 spectatori
  • Valoarea contractului de consctrucţie este de aproape 79 de milioane de lei
  • Arena va găzdui în principal meciuri de rugby
1015 afișări
Imaginea articolului Stadionul Arcul de Triumf e 90% gata. Suma investită în proiect şi ce capacitate va avea noua arenă

sursa foto: Compania Naţională de Investiţii/Facebook

Stadionul Arcul de Triumf e aproape gata. După mai bine de doi ani de când a fost semnat contractul de construcţie, Compania naţională de investiţii a anunţat că a început montarea gazonului, operaţiune care va fi finalizată săptămâna viitoare.

Se lucrează şi la partea de finisaje şi nocturnă, iar echipamentele medicale pentru centrul de recuperare pentru sportive au sosit deja.

Stadionul Arcul de Triumf este unul dintre cele 3 stadioane modernizate din Bucureşti alături de Stadionul Ghencea şi Stadionul Giuleşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici