Stamatopol: "Nu-mi vine să cred ce sancţiune am primit după ce a făcut acest nesimţit de arbitru"

Directorul general al FC Braşov, Ioan Stamatopol, sancţionat cu două luni de suspendare şi 14.000 de lei penalitate financiară, a declarat că nu îi vine să creadă ce decizie a luat Comisia de Disciplină împotriva sa având în vedere greşelile arbitrului Istvan Kovacs, pe care îl numeşte "nesimţit".

320 afișări
Imaginea articolului Stamatopol: "Nu-mi vine să cred ce sancţiune am primit după ce a făcut acest nesimţit de arbitru"

Istvan Kovacs (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu mi-a venit să cred că s-a luat o astfel de decizie împotriva mea. Păi e normal să se întâmple toate astea după ce acest nesimţit de arbitru (n.r. - Istvan Kovacs) a făcut ce a făcut în meciul cu Astra? La pauză l-am întrebat frumos dacă se poate uita în ochii mei şi ai echipei, după felul în care a fluierat şi mi-a zâmbit ironic. La finalul meciului însă, nu am mai rezistat şi l-am făcut nesimţit şi uite ce păţesc. E păcat de munca tuturor şi de băieţii ăştia care aleargă meci de meci. Păi la fel am păţit şi cu Dinamo, acum cu Astra din nou, dacă vom continua în felul acesta ce facem, unde ajungem?", a spus Stamatopol.

Oficialul a adăugat că nu este normal ca arbitrii să îşi bată joc de munca jucătorilor mai ales că aceştia sunt plătiţi de către cluburi. "Nu este normal ca aceşti oameni care mai sunt şi plătiţi de către noi, să îşi bată joc în felul acesta. Ok, pot să spun şi eu că nu am făcut cel mai bun meci cu Astra, mai ales în prima repriză, dar după felul în care a jucat echipa mai ales în partea a doua, meritam un alt rezultat, nu să pierdem trei puncte importante din cauza unui arbitru. Din păcate, acesta este fotbalul la noi, e o mizerie ce se întâmplă uneori şi nu ai cum să nu te saturi şi să nu răbufneşti la un moment dat", a afirmat directorul general.

Ioan Stamatopol va depune memoriu pentru a i se ridica suspendarea jucătorului Vasile Olariu, eliminat în partida cu Astra în urma unui fault la Seydu. "Cu siguranţă vom depunde memoriu pentru că Olariu a luat cartonaş roşu total gratuit. Nu e posibil aşa ceva, ne-am uitat şi noi de zeci de ori la fază, a fost discutată şi de analişti la televizor în emisiunile de sport şi s-a văzut clar că nu a fost fault de roşu. Olariu l-a atins un pic pe mână, iar apoi jucătorul se plângea de gleznă. Păi, ce este asta? Nu ştim ce vom rezolva, dar ar fi extraordinar ca Olariu să nu rămână suspendat", a precizat Stamatopol.

Directorul general al FC Braşov, Ioan Stamatopol, a fost suspendat două luni şi a primit o penalitate financiară de 14.000 lei de Comisia de Disciplină a LPF pentru injurii la adresa arbitrului Istvan Kovacs la finalul partidei de pe teren propriu cu Astra Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici