Stan despre depunctarea Oţelului: Anticipam acest lucru, vor mai veni tăvălug astfel de decizii

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că se aştepta ca FRF să depuncteze gruparea pe care o conduce, deoarece acţionarii clubului au refuzat cu bună ştiinţă să plătească datoriile, fiind convins că vor urma şi la alte hotărâri similare.

199 afișări
Imaginea articolului Stan despre depunctarea Oţelului: Anticipam acest lucru, vor mai veni tăvălug astfel de decizii

Marius Stan (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Anticipam acest lucru, este voinţa acţionarilor care refuză cu bună ştiinţă să plătească datoriile către impresari, alţi oameni de afaceri care ne-au creditat sau furnizori. Vor mai veni tăvălug peste noi astfel de decizii. Din păcate, personal nu am ce face. Aceşti acţionari vor să distrugă clubul şi încet, încet reuşesc acest lucru. Sunt datorii recunoscute de noi, pe care acţionarii refuză să le plătească deşi banii sunt în cont", a spus Stan.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, penalizarea echipei Oţelul Galaţi cu două puncte în viitorul sezon, pentru datorii de 1,25 milioane de euro către un impresar, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul forului fotbalistic.

Totodată, Oţelul a primit interdicţie la efectuarea de transferuri, până la achitarea datoriei.

Gălăţenii au avut ca ultim termen de plată data de 25 mai. Oţelul poate contesta decizia în cinci zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici