Stan spune că maşina sa a fost avariată în incidentele de la Suceava

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că maşina sa, pe care i-o împrumutase cumnatului său, arbitrul Marius Bocăneală, a fost zgâriată toată după partida Cetatea Suceava - Ceahlăul, la finalul căreia centralul a fost bătut.

14 afișări
Imaginea articolului Stan spune că maşina sa a fost avariată în incidentele de la Suceava

Stan spune că maşina sa a fost avariată în incidentele de la Suceava (Imagine: Mediafax Foto)

"Cumnatul meu a căzut in mijlocul altor interese. Ce să-mi mai povestească, faptul că e viu? Am văzut imaginile de acolo, este regretabil, asemenea fapte nu au ce căuta în fotbal. Acum trebuie să-mi duc maşina în service, Marius era cu autoturismul meu, a fost zgâriată toată. Probabil că am să i-o vând lui", a spus Marius Stan.

Arbitrul Marius Bocăneală, care a condus la centru partida Cetatea Suceava - Ceahlăul Piatra Neamţ de miercuri, scor 0-1, contând pentru etapa a XII-a a Ligii a II-a, a fost bătut de jucătorii formaţiei gazdă, după ce a acordat, în minutul 90+6, un penalti pentru oaspeţi.

La finalul partidei, Bocăneală a fost lovit la coaste, la picioare, peste faţă şi peste umeri, cei mai "vehemenţi" fiind Mugur Bolohan şi Ionuţ Pavel, care îl mai bruscase pe arbitru şi în minutul 49.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici