Stărică: Nu s-a pus problema schimbării antrenorului Petre Grigoraş

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că nu s-a pus încă problema schimbării antrenorului Petre Grigoraş.

22 afișări
Imaginea articolului Stărică: Nu s-a pus problema schimbării antrenorului Petre Grigoraş

Stărică: Nu s-a pus problema schimbării antrenorului Petre Grigoraş (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În urma şedinţei de analiză a evoluţiilor echipei în ultima perioadă, nu s-a luat nicio decizie deoarece urmează partida cu Steaua, de luni. Oricum, nu s-a pus problema schimbării antrenorului Petre Grigoraş, acţionarul nostru majoritar, domnul Radu Călin, dorind să continuăm cu domnul Grigoraş. Urmează ca după partida cu Steaua să mai avem o întâlnire şi să vedem ce măsuri se impun", a spus Cristian Stărică.

Oficialul ieşean a mai adăugat că situaţia grupării din dealul Copoului a devenit critică şi elevii lui Petre Grigoraş trebuie să ia puncte din fiecare meci: "Atenţia noastră trebuie îndreptată spre partida cu Steaua, meci pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Situaţia noastră a devenit critică şi de aceea trebuie să ne agaţăm de fiecare meci, indiferent de adversar. Mergem la Steaua cu gândul de a lua cel puţin un punct, pentru că doar aşa mai putem spera la salvarea de la retrogradare".

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că nu se teme de o eventuală demitere, considerând că un şoc la gruparea ieşeană ar fi benefic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici