„Start de sezon dezastruos” pentru Dinamo. Mihai Popescu: Nu vreau să vorbesc de blesteme, dacă suntem sau nu blestemaţi

Eugen Neagoe a dat emoţii tuturor celor care au privit meciul din etapa a doua a Ligii 1, Dinamo - Universitatea Craiova. scor 0-2.

348 afișări
Imaginea articolului „Start de sezon dezastruos” pentru Dinamo. Mihai Popescu: Nu vreau să vorbesc de blesteme, dacă suntem sau nu blestemaţi

Mihai Popescu, Dinamo: Nu vreau să vorbesc de blesteme, dacă suntem sau nu blestemaţi

Antrenorul "câinilor" a suferit un stop cardio-respirator în minutul 25 al partidei, moment în care jucătorii grupării din Ştefan cel Mare s-au deconectat de la meci şi nu au mai putut evolua.

Au primit două goluri, după ce tehnicianul în vârstă de 51 de ani a fost luat de ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţe Floreasca.

"Pe plan fotbalistic nu ştiu ce s-a întâmplat, eu zic că am început jocul destul de bine. Din păcate am luat un gol stupid.

Apoi a fost faza cu Mister, nu ştiu ce s-a întâmplat. Noi am căzut din toate punctele de vedere. La pauză am încercat să ne ridicăm moralul, am încercat să trecem peste. Aşa ceva nu se poate, astea sunt adevăratele greutăţi, ce se întâmplă acum.

Nu vreau să vorbesc de blesteme, dacă suntem sau nu blestemaţi.

Sper să fie sănătos că asta este cel mai important, să revină Mister alături de noi. O să analizăm acest start de sezon care este dezastruos, să trecem peste şi la meciul cu CFR să luăm puncte", a spus Mihai Popescu la finalul partidei, la Digi Sport.

În etapa următoare, Dinamo va merge în Gruia, acolo unde o va întâlni pe campioana României, CFR Cluj, sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici