Starul TikTok Tinx care a ajutat-o pe Madison Keys să îşi revină în formă în Australia. A obţinut primul ei titlu din 2019 încoace

Jucătoarea de tenis americană Madison Keys s-a calificat miercuri în turul al treilea la Australian Open, cu o victorie cu 6-2 7-5 în faţa lui Jaqueline Cristian, americanca continuându-şi revenirea în elita tenisului mondial după un an în care a scăzut vertiginos în clasamentul mondial.

163 afișări
Imaginea articolului Starul TikTok Tinx care a ajutat-o pe Madison Keys să îşi revină în formă în Australia. A obţinut primul ei titlu din 2019 încoace

Starul TikTok Tinx care a ajutat-o pe Madison Keys să îşi revină în formă în Australia. A obţinut primul ei titlu din 2019 încoace

Fosta finalistă de la US Open s-a încălzit pentru primul turneu de Grand Slam al anului, obţinând primul ei titlu din 2019 încoace, la turneul WTA de la Adelaide, săptămâna trecută.

În plus, ea a eliminat-o luni, în primul tur, pe compatrioata ei Sofia Kenin, favorita numărul 13 şi campioană în 2020 la Australian Open.

Fostul număr şapte mondial, care a căzut pe locul 87 în clasament, după un 2021 dezamăgitor, îşi propune să îşi îmbunătăţească performanţa de la Melbourne Park, de acum şapte ani, când a ajuns în semifinale.

Americanca a câştigat setul inaugural din meciul cu Cristian în 31 de minute şi i-a făcut un break româncei pentru un avantaj de 6-5 în următorul set, pecetluind victoria care îi aduce în turul 3 o confruntare cu Wang Qiang, după ce jucătoarea chineză a învins-o pe Alison Van Uytvanck cu 2-6, 7-6(5), 6-3.

Keys, care a ratat Openul Australiei din 2021 din cauza COVID-19, declarase după meciul cu Kenin că are amintiri plăcute despre parcursul său la acest turneu major şi că speră să mai aibă unul.

Ea a adăugat că faptul că nu a luat lucrurile prea în serios şi a evitat să pună presiune asupra ei însăşi a ajutat la revenirea ei, reţelele de socializare jucând un rol important în abordarea acestei atitudini.

Unul dintre primele lucruri care m-au făcut să îmi revin a fost această fată de pe TikTok. Numele ei este Tinx.  Comparaţia este hoţul bucuriei", spune ea în mod constant. „Chiar m-a făcut să-mi schimb perspectiva asupra comparării a tot ceea ce am făcut şi fac cu toţi cei din jurul meu. Asta mă făcea să mă simt mizerabil", a declarat Keys la conferinţa de presă de după meci.

Tinx, al cărei nume real este Christina Najjar, este o vedetă populară de pe reţeaua de socializare TikTok, creatoare de conţinut şi influencer în social media. Ea este cunoscută mai ales pentru mini-vlogurile sale, videoclipurile de recomandări şi bârfele despre celebrităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici