STB anunţă modificări de trasee, duminică, pentru în timpul desfăşurării meciului România-Andorra

Duminică, în zona Arenei Naţionale, unde se va disputa partida România-Andorra, se vor aplica măsuri de reorganizare a circulaţiei începând cu ora 15.00. STB anunţă modificări de trasee.

123 afișări
Imaginea articolului STB anunţă modificări de trasee, duminică, pentru în timpul desfăşurării meciului România-Andorra

STB SA modifica funcţionarea următoarelor linii:

Linia de troleibuz 86 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcţiona pe traseul modificat de restricţiile impuse de „Maratonul Internaţional Bucureşti – 2023” (între terminalul „Piaţa Rosetti” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra), apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Totodată, programul de funcţionare a liniilor de transport public 40, 55, 86, 104 şi 335 va fi prelungit până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor după finalizarea evenimentului sportiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici