Steaua a coborât un loc în topul IFFHS

Echipa Steaua Bucureşti a coborât un loc în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dar continuă să fie formaţia cel mai bine clasată din România, conform acestui top dat publicităţii luni.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua a coborât un loc în topul IFFHS

Steaua a coborât un loc în topul IFFHS

În clasamentul pe luna ianuarie, Steaua ocupă locul 71, cu 133,5 puncte, după ce luna trecută s-a aflat pe poziţia 70.

Rapid Bucureşti se află pe locul 103, după o urcare de două poziţii, cu 113 puncte, la egalitate cu formaţia CD Motagua Tegucigalpa din Honduras.

Liderul Ligii I, CFR Cluj, a coborât o poziţie, şi cu 93,5 puncte se află pe locul 156, la egalitate cu grecii de la Aris Salonic.

Dinamo Bucureşti a acumulat 90 de puncte, a coborât o poziţie şi se află pe locul 164, la egalitate cu Aberdeen (Scoţia), IF Elfsborg Boras (Suedia) şi Manchester City (Anglia).

În schimb, Poli Ştiinţa Timişoara a urcat patru locuri şi ocupă poziţia 224, cu 76 de puncte, la egalitate cu Al-Muharraq Manama (Bahrain), Lillestrom (Norvegia), Eintracht Frankfurt (Germania), Hanovra (Germania) şi AJ Auxerre (Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici