STEAUA a debutat cu ÎNFRÂNGERE în sezonul 2013/2014 al LIGII CAMPIONILOR, scor 0-3 cu SCHALKE

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa germană Schalke 04, în prima etapă a grupei E a competiţiei.

3533 afișări
Imaginea articolului STEAUA a debutat cu ÎNFRÂNGERE în sezonul 2013/2014 al LIGII CAMPIONILOR, scor 0-3 cu SCHALKE

SCHALKE 04 - STEAUA, SCOR 0-0, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Golurile au fost marcate de Uchida '67, Boateng '78 şi Draxler '85.

1-0: Uchida a centrat din partea dreaptă, Szukala a trecut pe sub minge şi l-a păcălit pe Tătăruşanu, balonul intrând în plasă la colţul lung.

2-0: Boateng a marcat cu un şut plasat din colţul din stânga al careului de şase metri.

3-0: Fuchs l-a lansat în adâncime pe Draxler şi acesta a înscris de la 12 metri cu un lob peste Tătăruşanu.

Schalke 04: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Neustadter, Hoger (Goretzka '88) - Farfan (Clemens '89), K.P. Boateng, Draxler - Szalai (Fuchs '82). Antrenor: Jens Keller.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu (Tatu '60, Ad. Cristea '73), Tănase - Kapetanos (Piovaccari '64). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Hoger '41 / Bourceanu '29, A.Popa '39, Ad. Cristea '81.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Turcia, avându-l la centru pe Cuneyt Cakir, ajutat la cele două linii de către Bahattin Duran şi Tarik Ongun, în timp ce asistenţi suplimentari au fost Baris Simsek şi Mete Kalkavan. Rezervă a fost Cem Satman.

Delegatul UEFA a fost scoţianul Alan McRae, în timp ce arbitrii au fost supervizaţi de către Francesco Bianchi, din Elveţia.

 

În etapa următoare, la 1 octombrie, Steaua va juca în compania formaţiei engleze Chelsea Londra.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL

Minutul 87: Steaua joacă în zece, Adi Popa iese accidentat. Reghecampf a făcut toate schimbările.

Minutul 85: Dezastru pentru Steaua. Draxler înscrie şi el, cu o scăriţă peste Tătăruşanu.

Minutul 78: 2-0 pentru Schalke. Contraatac al formaţiei germane, Boateng primeşte pe partea stângă şi şutul său îl învinge pe Tătăruşanu.

Minutul 73: Schimbare la Steaua: Iese Tatu, intră Adrian Cristea.

Minutul 67: Gol pentru Schalke: Uchida trimite un şut de la aproximativ 18 metri, Szukala lăsă mingea să treacă, iar balonul ajunge în poartă.

Minutul 64: Schimbare la Steaua: Iese Kapetanos, intră Piovaccari.

Minutul 61: Adi Popa pătrunde periculos în careu, şutează în faţa porţii, însă acolo nu era niciun un coechipier.

Minutul 60: Schimbare la Steaua: Iese Stanciu, intră Tatu

Minutul 55: Ocazie şi pentru Steaua. Centrare din corner, Kapetanos deviază spre colţul lung, Uchida respinge de pe linia porţii. Kapetanos ratează voleul, Bourceanu trage cu efect la vinclul de la bara a doua, mingea trece puţin peste poartă.

Minutul 51: O nouă ocazie pentru Boateng. Jucătorul echipei Schalke şutează puternic din şase metri, Szukala respinge.

Minutul 48: Pintilii este faultat. Hoger cade pe piciorul stelistului, iar echipa medicală îşi face apariţia pe teren. Jucătorul Stelei a putut continua meciul.

Minutul 47: Steaua a avut două ocazii la poarta adversă, prin Tănase şi Kapetanos.

Minutul 46: A început repriza a doua. Meciul se desfăşoară în condiţii de ploaie.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 44: Atacuri în valuri ale echipei germane, Boateng ratează deschiderea scorului.

Minutul 37: Adi Popa este faultat în preajma colţului careului mare de pe partea dreaptă. Bourceanu a centrat direct în braţele portarului advers.

Minutul 35: Steaua a revenit în atac, însă şuturile steliştilor sunt de la distanţă, fără pericol pentru poarta adversă.

Minutul 31: Acţiune de atac a Stelei la poarta echipei germane. Tănase a şutat puternic de la aproximativ 20 metri, portarul Hildebrand reuşind să respingă.

Minutul 30: O nouă ocazie pentru Schalke. Boateng trimite puţin pe lângă poartă.

Minutul 15: Tătăruşanu intervine din nou salvator pentru echipa sa, la o lovitură de cap a lui Boateng. Steaua se apără.

Minutul 9: Pericol la poarta Stelei. O centrare a lui Latovlevici este interceptată, iar Szalai reuşeşte să şuteze spre poartă, Tătăruşanu prinzând mingea.

Minutul 7: După un început în forţă al echipei Schalke, Steaua a reuşit să aducă jocul la mijlocul terenului.

Minutul 1: A început prima repriză.

Echipele de start:

Schalke 04: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Neustadter, Hoger - Farfan, K.P. Boateng, Draxler - Szalai. Antrenor: Jens Keller.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Kapetanos. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este sigur că jucătorii săi pot învinge pe Schalke 04. 

"Ne bucurăm foarte mult că ne aflăm în faţa unui meci pentru care ne-am pregătit de un an de zile. Va fi un meci dificil pe care ne dorim să-l câştigăm. Cred că în momentul de faţă avem o echipă puternică, care poate câştiga meciul de la Schalke. Sunt sută la sută sigur că noi putem bate pe Schalke, aşa cum am spus-o şi cu Ajax şi Chelsea. Nu văd niciun fel de problemă", a spus Reghecampf.

Steaua Bucureşti face parte din Grupa E, alături de Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici