Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Petrolul Ploieşti, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana şi s-a calificat în ultimul act al competiţiei.

820 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

În tur, scorul a fost 1-1.

Joi, golurile au fost marcate de Ad. Popa '20, Iancu '32 şi Tănase '68 pentru Steaua, respectiv Ipsa '70 pentru Petrolul.

1-0: Popa a şutat de la 13 metri, poziţie centrală, în dreapta lui Pecanha.

2-0: Iancu a marcat cu un şut din întoarcere de la 14 metri lateral stânga, în stânga lui Pecanha.

3-0: Tănase a înscris cu un şut de la 11 metri lateral stânga la colţul lung.

3-1: Ipsa a trimis mingea în plasă cu o lovitură cu capul din doi metri.

TITLURILE ZILEI

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Toşca, Guilherme - Breeveld, Prepeliţă - Popa (L. Filip '88), Iancu (Stanciu '73), Tănase - Ţucudean (Rusescu '71). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Petrolul: Pecanha - Alcenat (Petrescu '79), Ipsa, Satli, Fanchone - De Lucas, Kronaveter (Tchite '46) - Vasilache (I. Filip '46), Astafei, Teixeira - Tamuz. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Papp '66 / Teixeira '48, Astafei '56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Adrian Ghinguleac, Ciprian Danşa (asistenţi), Robert Dumitru, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) şi Sebastian Stoianov (rezervă).

Observatorii partidei au fost Sajtos Laszlo şi Octavian Goga.

La meci au asistat 14.206 spectatori, între care şi aproximativ 2.000 de fani ai echipei Petrolul.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, care a încetat din viaţă miercuri.

La pauză, Florin Niţă (Steaua) a avut un conflict cu fanii ploieşteni. Jucătorul Stelei le-a arătat acestora semne obscene.

La finalul meciului, când jucătorii Petrolului s-au dus să îi salute pe suporteri, aceştia au aruncat spre ei cu o portavoce şi mai multe beţe de steag.

Steaua va întâlni în finala Cupei României echipa Universitatea Cluj, care a învins miercuri, pe Cluj Arena, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia CFR Cluj, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, scorul a fost 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici