Steaua a pierdut meciul cu Fenerbahce, scor 1-3

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, cu scorul de 1-3 (1-1), meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania echipei turce Fenerbahce Istanbul, în etapa a patra a grupei H a Ligii Europa.

34 afișări
Imaginea articolului Steaua a pierdut meciul cu Fenerbahce, scor 1-3

Fenerbahce - Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Fenerbahce au marcat Andre dos Santos, minutul 15, Bilica, minutul 51, şi Alex, minutul 67, în timp ce pentru Steaua a înscris Kapetanos, minutul 38.

Mijlocaşul brazilian Andre dos Santos a deschis scorul după o acţiune personală în care, după ce i-a depăşit pe Bicfalvi şi Baciu, a şutat plasat la poartă, fără ca Zapata să poată interveni.

Kapetanos a egalat pentru Steaua în minutul 38. Atacantul grec a marcat printr-un şut, din vole, după o centrare a mijlocaşului Bănel Nicoliţă.

Fenerbahce a preluat din nou conducerea prin fundaşul brazilian Fabio Bilica. Acesta a reluat cu capul o centrare a lui Cristian, care a executat o lovitură liberă de pe partea stângă a atacului echipei din Turcia.

Al treilea gol al formaţiei Fenerbahce a fost marcat de Alex. Mijlocaşul brazilian a marcat după o acţiune personală, reuşind să scape de marcajul lui Bicfalvi şi şutând de la aproximativ 20 de metri pe jos, în stânga portarului stelist.

Fenerbahce Istanbul: 1. Volkan - 77. Gokhan, 2. Lugano, 58. Bilica, 3. R. Carlos - 66. Mehmet Topuz, 16. Cristian, 5. Emre (20. Ozer Hurmaci '70), 27. A. Dos Santos - 10. Alex (21. Selcuk Sahin, '85) - 8. Kazîm (9. Guiza '72). Antrenor: Christoph Daum.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 18. P. Marin, 17. Baciu, 24. Ghionea, 5. Rada - 26. Bicfalvi (4. Golanski '72) - 7. Szekely (11. Surdu '64), 14. Toja, 16. Nicoliţă - 6. Tănase (23. D. Moreno, '63), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Dos Santos '44, Mehmet Topuz '66, Kazîm '69.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Austria, cu Thomas Einwaller la centru, Roland Heim şi Norbert Scwab asistenţi, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Oliver Drachta. Arbitri adiţionalin au fost: Bernhard Brugger şi Dietmar Drabek.

Steaua a reuşit în meciul din deplasare cu Fenerbahce primul gol în grupele Ligii Europa după trei partide în care nu reuşise să marcheze.

Jucătorii stelişti au evoluat în partida cu Fenerbahce cu o dungă roşie pe tricouri pentru a ascunde numele sponsorului, legile din Turcia interzicând publicitatea pentru casele de pariuri online.

Steaua nu a reuşit încă nicio victorie în grupa H a Ligii Europa, înregistrând a doua înfrângere consecutivă, ambele în compania formaţiei din Turcia Fenerbahce Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici