Steaua are o datorie de 10.000 de lei la Gaz Metan CFR Craiova

Preşedintele grupării de Liga a II-a Gaz Metan CFR Craiova, Gheorghe Frăţică, susţine că Steaua are o datorie de 10.000 de lei faţă de clubul său pentru care Federaţia Română de Fotbal ar fi trebuit să nu programeze echipa "roş-albastră" la finala Cupei României.

79 afișări
Imaginea articolului Steaua are o datorie de 10.000 de lei la Gaz Metan CFR Craiova

Steaua are o datorie de 10.000 de lei la Gaz Metan CFR Craiova (Imagine: Shutterstock)

Oficialul Gaz Metan CFR Craiova susţine că datoria clubului bucureştean provine din cheltuielile de organizare a partidei din 16-imile Cupei României, partidă câştigată de Steaua, în toamna anului trecut, cu scorul de 1-0. "E ruşinos ca un club ca Steaua, care miercuri joacă finala Cupei României să nu îşi achite o datorie minoră de 10.000 de lei. Ar fi trebuit ca federaţia să intervină şi să nu-i programeze în finala cupei, să nu le dea voie să joace finala", a declarat Frăţică la Radio Oltenia Craiova.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Tineretului din Braşov şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici