Steaua Bucureşti a fost învinsă în turul II al FIBA Europe Cup

Steaua Bucureşti a pierdut miercuri, în turul secund al FIBA Europe Cup, partida tur din dubla cu echipa maghiară Egis Kormend, scor 91 la 75.

312 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti a fost învinsă în turul II al FIBA Europe Cup

Steaua Bucureşti a fost învinsă în turul II al FIBA Europe Cup

Gazdele de la Kormend au câştigat trei din cele patru sferturi, scor 25-21, 25-12, 17-10. Steaua s-a impus în ultimul sfert, scor 32 la 24. Fanning, de la Kormend, şi Taylor, de la Steaua, au fost principalii marcatori ai meciului, cu câte 18 puncte.

Returul va avea loc la Bucureşti pe 11 octombrie, de la ora 20:00. Este ultimul tur preliminar în vederea calificării în grupele FIBA Europe Cup.

În grupele competiţiei este calificată campioana en-titre, "U" Banca Transilvania Cluj. Ardelenii au fost eliminaţi în turul secund al Basketball Champions League, de nemţii de la MHP Riesen Ludwigsburg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici