Steaua Bucureşti - Astra Ploieşti, scor 2-0, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Astra Ploieşti, într-un meci disputat la Buzău, în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

86 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Astra Ploieşti, scor 2-0, în Liga I

Steaua Bucureşti - Astra Ploieşti, scor 2-0, în Liga I (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Bogdan Stancu '7 şi Arman Karamyan '52.

Steaua a deschis scorul în minutul 7, prin Bogdan Stancu, care a preluat o centrare a lui Kapetanos în faţa porţii şi a şutat în poartă din zece metri.

Echipa bucureşteană a stabilit scorul final, 2-0, în minutul 52, după ce Arman Karamyan a înscris cu un şut din voleu, după o centrare lungă venită de pe partea dreptă de la Cristian Tănase.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 2. Parpas, 5. Jelev, 3. Emeghara - 10. Cr. Tănase (19. Pleşan '85), 8. Ov. Petre, 14. Toja, 11. Arm. Karamyan (77. Art. Karamyan '78) - 28. B. Stancu (24. Surdu '74), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Astra Ploieşti: 82. Miron - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal (14. Vadrariu '46), 17. V.Sandu - 18. Strătilă, 8. Takayuki, 16. V. Gheorghe (11. Gussev '57), 23. Al. Stan - 10. Cl.Tudor (15. Simao '86), 19. L.Ganea. Antrenor: Marin Barbu.

Cartonaşe galbene: Arm. Karamyan '17, Emeghara '79 / L. Ganea '42

Arbitri: Cătălin Buşi (central) - Mihai Dragoş Iliescu, Florin Păunescu (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă).

Observatori: Mircea Dancu, Alexandru Crişan.

Supervizor: Vasile Avram.

La meciul disputat la Buzău au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, printre cae s-au aflat aproximativ 50 de stelişti şi 150 de susţinători ai formaţiei Astra. La partidă a asistat şi Ştefan Iovan, secundul selecţionerului României, Răzvan Lucescu.

Meciul s-a disputat la Buzău, deoarece Steaua a fost sancţionată cu interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion pentru o etapă, după incidentele provocate de fani la meciul cu FC Timişoara, din etapa a XXIX-a Ligii I.

Înainte de debutul partidei, a avut loc un incident la intrarea pe stadion, în momentul în care câţiva fani din Buzău nu au mai aşteptat controalele corporale şi au dorit să forţeze intrarea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Ciprian Ene, un suporter a folosit un spray paralizant împotriva unui steward, care a fost transportat la ambulanţă pentru a primi îngrijiri medicale. Suporterul respectiv a fost reţinut de jandarmi.

Un incident a avut loc şi în timpul primei reprize, când în urma unor discuţii între suporterii buzoieni ai Stelei şi susţinătorii din Bucureşti ai echipe pregătite de Stoichiţă, fanii bucureşteni au vrut să sară gardul spre cei din Buzău, însă au fost opriţi de forţele de ordine.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici