Steaua Bucureşti, înfrântă în turul trei al Cupei Cupelor

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de campioana Italiei HC Conversano, cu scorul de 27-22 (13-11), în prima manşă din turul trei al Cupei Cupelor.

25 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti, înfrântă în turul trei al Cupei Cupelor

Steaua Bucureşti, înfrântă în turul trei al Cupei Cupelor (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Italienii au dominat partida încă de la început, iar după ce la pauză aveau doar două goluri avans (13-11), au mărit diferenţa în ultima parte a partidei (21-16, min. 44 şi 27-21, min. 53).

Vicecampioana Italiei şi-a trecut în cont victoria primei manşe, după un joc sub aşteptări al steliştilor, care au ocazia revanşei pe teren propriu, peste o săptămână. Pentru adversara Stelei a jucat şi interul ex-dinamovist Mircea Muraru, care s-a transferat la HC Conversano în luna septembrie.

Tot sâmbătă, pe teren propriu, HC Odorhei a învins formaţia macedoneană Pelister 08 Bitola, cu scorul de 31-21 (19-8), în prima manşă din turul trei al Challenge Cup.

Duminică, UCM Reşiţa va juca în deplasare, în compania slovenilor de la RK Trimo Trebnje, în turul trei al Cupei EHF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici