Steaua Bucureşti, la a doua victorie din acest sezon, după 4-3 cu Astra

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, scor 4-3 (2-2), pe Astra Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I, obţinând cel de-al doilea succes stagional şi primul după o pauză de zece ani pe terenul prahovenilor.

334 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti, la a doua victorie din acest sezon, după 4-3 cu Astra

Steaua Bucureşti, la a doua victorie din acest sezon, după 4-3 cu Astra

Golurile partidei au fost marcate de Enache, în minutele 12 şi 38 şi Junior Morais '48, respectiv Tănase '19, Martinovici '21, Rusescu '62 şi Rocha '67.

În minutul 12, Astra a deschis scorul prin Enache. Mai întâi Junior Morais a şutat în bara transversală, mingea a ajuns la Enache, care a înscris cu un şut de la Astra a deschis scorul în minutul 12 prin Enache, care a şutat de la şase metri lateral dreapta pe sub Tătăruşanu.

Steaua a egalat prin Cristian Tănase în minutul 19, care a reluat cu un şut plasat din mijlocul careului o centrare venită de la Nikolici.

Gruparea bucureşteană a preluat conducerea în minutul 21, când Novak Martinovici a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri în urma unei centrări din corner a lui Alexandru Bourceanu.

Astra a egalat în minutul 38, când după o centrare de pe partea stângă a lui Junior Morais, mingea cade în care, ajunge la Enache, care reia din patru metri spre buturi, balonul fiind deviat de Tătăruşanu în propria poartă.

Junior Morais a readus pe Astra în avantaj în minutul 48, 3-2, când a reluat de la punctul de la 11 metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Enache.

Raul Rusescu a egalat în minutul 62, când după o acţiune personală a şutat de la 11 metri lateral dreapta la colţul lung.

Adi Rocha, intrat de zece minute minute, a reuşit să înscrie după o fază confuză, cu un şut slab din şase metri, stabilind astfel scorul final.

Astra Ploieşti: Lung - Bărboianu, Găman, Ben Youssef, Ben Djemia (Melinte '66) - Enache, Seto (Budescu '75), A. Mureşan, Junior Morais - Fatai, Ivanovski (Seydou '66). Antrenor: Bogdan Stelea.

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici (Rocha '55), Gardoş, Chiricheş, Lupu (Filip '46) - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tănase - Nikolici (Dumitraş '73). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Junior Morais '58, Bărboianu '77, Mureşan '85 / Lupu '17, Gardoş '72, Filip 90+3.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Miklos Nagy şi Sebastian Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici