Steaua Bucureşti - PAOK Salonic, scor 4-3, în ultimul meci amical din Olanda

Clubul Steaua Bucureşti a disputat, miercuri, ultimul meci de pregătire în cadrul cantonamentului din Olanda, cu formaţia PAOK Salonic din Grecia, şi a câştigat, scor 4-3, deşi formaţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost condusă cu 1-0 şi 3-1.

569 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - PAOK Salonic, scor 4-3, în ultimul meci amical din Olanda

Steaua Bucureşti - PAOK Salonic, scor 4-3, în ultimul meci amical din Olanda

În ciuda faptului că nu a primit niciun gol în partidele de pregătire disputate până în prezent, la meciul cu PAOK steliştii au încasat trei goluri, dintre care două dintre acestea după greşeli ale portarului Valentin Cojocaru.

Golurile partidei au fost marcate de Gabi Enache în minutul 23, Nicuşor Stanciu în minutul 37 şi Alexandru Tudorie, care a reuşit o "dublă", în minutele 38 şi 45. Pentru greci au marcat Efthymios Koulouris în minutul 3, Valentin Cojocaru (autogol, minutul 28) şi Garry Rodrigues în minutul 32.

Formaţia trimisă în teren de Laurenţiu Reghecampf: Cojocaru - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Sulley, Pintilii (cpt) - Popa, Stanciu, Hamroun - Tudorie.

Au mai intrat: Chipciu, Aganovic, Golubovic, Vîlceanu şi Ovidiu Popescu. A fost ultimul meci amical din cantonamentul din Olanda, iar steliştii încheie astfel ambele stagii de pregătire fără nicio înfrângere.

Formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf va reveni în ţară pe 16 iulie, la o zi distanţă de meciul din finala Cupei Ligii, cu Concordia Chiajna (17 iulie, ora 20:00).

Rezultatele înregistrate de Steaua Bucureşti în ambele cantonamente (Slovenia şi Olanda):

Steaua Bucureşti - NK Turnisce (Slovenia) 7-0
Steaua Bucureşti - Dinamo Zagreb (Croaţia) 0-0
Steaua Bucureşti - NEC Nijmegen (Olanda) 1-0
Steaua Bucureşti - RSCS Charleroi (Belgia) 3-0
Steaua Bucureşti - FK Krilia Sovetov Samara (Rusia) 1-0
Steaua Bucureşti - PAOK Salonic (Grecia) 4-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici