Steaua Bucureşti şi FC U Craiova, învingătoare în meciurile amicale de sâmbătă

Steaua Bucureşti (Liga a 3-a, seria a 4-a) şi divizionara secundă FC U Craiova 1948 au învins sâmbătă în meciurile disputate cu Sporting Roşiori (Liga a 3-a, seria a 6-a), respectiv CSM Reşiţa (Liga a 2-a).

499 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti şi FC U Craiova, învingătoare în meciurile amicale de sâmbătă

Steaua Bucureşti şi FC U Craiova, învingătoare în meciurile amicale de sâmbătă

Echipele de fotbal de Liga a 2-a şi a 3-a au început pregătirile pentru reluarea campionatului, mare parte din ele disputând o serie de partide amicale de pregătire.

CSA Steaua Bucureşti este momentan lider cu 26 de puncte în seria a 4-a a Ligii a 3-a, la doar 2 puncte peste FCSB 2. Echipa militară a disputat sâmbătă un amical în compania lui Sporting Roşiori, scor 4-3 (3-0). Steliştii au condus cu 4-0, oaspeţii revenind pe finalul meciului. Golurile „militarilor” au fost marcate de Chipirliu (min. 6), Mihalache (min. 9 şi 45) şi Pacionel (min. 53), în timp ce pentru oaspeţi au înscris Godin (min. 63 şi 67) şi Rada (min. 82).

Următorul meci de pregătire pentru Steaua Bucureşti va avea loc în compania Gloriei Buzău, săptămâna viitoare, pe 12 februarie.

FC U Craiova 1948 şi CSM Reşiţa se mai întâlniseră în Cupa României, în luna octombrie a anului trecut, Craiova trecând atunci în turul următor după lovituri de departajare. Oltenii au abordat amicalul de sâmbătă din postura de lider confortabil al Ligii a 2-a.

Reşiţenii au condus la pauză, prin golul marcat de Sălcianu în minutul 30, însă Universitatea a câştigat în cele din urmă cu reuşitele lui Stoenac (min. 49) şi Luboya (min. 71). Partida s-a terminat cu scorul de 2-1 (0-1) pentru U Craiova 1948.

Liga a 2-a urmează să reînceapă pe 20 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici