Steaua va întâlni la Bucureşti echipa Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucureşti va juca pe teren propriu, marţi, 16 august, pe Arena Naţională, primul meci cu Manchester City, în play-off-ul Ligii Campionilor, în timp ce manşa secundă va avea loc pe stadionul Etihad, din Manchester, pe 24 august.

4588 afișări
Imaginea articolului Steaua va întâlni la Bucureşti echipa Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucureşti va întâlni echipa Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Ruta non-campioanelor:

Steaua Bucureşti - Manchester City (Anglia) – 16 şi 24 august
FC Porto (Portugalia) - AS Roma (Italia) – 17 şi 23 august
Ajax Amsterdam (Olanda) - Rostov (Rusia) – 16 şi 24 august
Young Boys Berna (Elveţia) - Borussia Mönchengladbach (Germania) – 16 şi 24 august
Villarreal (Spania) - AS Monaco (Franţa) – 17 şi 23 august

Ruta campioanelor:
Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) - Viktoria Plzen (Cehia) – 17 şi 23 august
Celtic (Scoţia) - Hapoel Beer-Sheva (Israel) – 17 şi 23 august
FC Copenhaga (Danemarca) - APOEL Nicosia (Cipru) – 16 şi 24 august
Dundalk (Irlanda) - Legia Varşovia (Polonia) – 17 şi 23 august
Dinamo Zagreb (Croaţia) - Red Bull Salzburg (Austria) – 16 şi 24 august

Laurenţiu Reghecampf, Steaua: Poate avem norocul să prindem Manchester City la început de drum

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, s-a arătat optimist după tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, fază în care vicecampioana României va întâlni Manchester City.

"Ne vom juca şansa, avem primul meci acasă. Poate avem norocul să îi prindem la început de drum, într-o zi mai slabă. Dar, nu prea cred. Am mai avut şansa să joc împotriva lui Guardiola, când era la Bayern. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, pregăteşte meciurile foarte bine", a afirmat Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani recunoaşte că Manchester City era singura echipă pe care şi-ar fi dorit să o evite, însă spune că îşi va încerca şansa.

"Şi celelalte echipe erau puternice. Îmi doream pe oricine altcineva în afară de Manchester City. Vom fi pozitivi şi vom vedea ce va fi. Cred că avem şi noi o şansă. Va fi o ambiţie în plus, o mândrie să jucăm cu o echipă de un asemenea nivel şi poate vom face două meciuri bune şi ne vom califica în grupe", a mai spus Reghecampf.

Reghecampf se bazează pe Nicolae Stanciu în dubla cu Manchester City.

"Momentan, Stanciu nu pleacă nicăieri, avem dubla cu City. Dar să ai ofertă de la Chelsea înseamnă că eşti un jucător foarte valoros", a declarat antrenorul Stelei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici