Steaua - cea mai bună echipă din România în 2007 în clasamentul IFFHS

Formaţia Steaua Bucureşti ocupă locul 70, cu 133,5 puncte, în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind cea mai bună echipă din România în 2007, conform acestui top.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua - cea mai bună echipă din România în 2007 în clasamentul IFFHS

Steaua - cea mai bună echipă din România în 2007 în clasamentul IFFHS

Următoarea echipă română este Rapid Bucureşti, pe locul 105, cu 133 de puncte, după o urcare de 42 de locuri faţă de luna trecută.

Oţelul Galaţi, cu 95 de puncte, ocupă locul 152, faţă de poziţia 167 de luna trecută.

Şi liderul Ligii I, CFR Cluj, se află în topul IFFHS, pe locul 155, cu 93,5 puncte, după o urcare de 34 de locuri.

Dinamo Bucureşti este o altă echipă din România prezentă în topul IFFHS şi se află pe locul 163 (luna trecută era pe 204) cu 90 de puncte, la egalitate cu suedezii de la Elfsborg, foştii adversari din Cupa UEFA.

Cu 76 de puncte, Poli Ştiiinţa Timişoara se află pe locul 228, după ce luna trecută era pe 247. Pe locul 228 se mai află echipele Portsmouth (Anglia), Lillestrom (Norvegia), Udinese (Italia), Valenciennes (Franţa).

Unirea Urziceni ocupă locul 233, cu 75,5 puncte, după o urcare de pe locul 319, fiind la egalitate cu nord-irlandezii de la Linfield.

Ultima echipă din România aflată în acest top este Gloria Bistriţa, locul 315, cu 64,5 puncte, la egalitate cu belgienii de la Germinal Beerschot, dar şi cu echipe din Zambia, Panama, Uzbekistan şi Chile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici