STEAUA - CHELSEA: Mihai Costea, Adi Rocha şi Paul Pîrvulescu nu au fost opriţi în lot pentru meciul de joi

Jucătorii echipei Steaua, Mihai Costea, Adi Rocha şi Paul Pîrvulescu, nu au participat la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Chelsea, din optimile de finală ale Ligii Europa, şedinţă de pregătire care a avut loc pe terenul central din complexul Steaua, ei pregătindu-se pe terenul numărul 6.

558 afișări
Imaginea articolului STEAUA - CHELSEA: Mihai Costea, Adi Rocha şi Paul Pîrvulescu nu au fost opriţi în lot pentru meciul de joi

STEAUA - CHELSEA: Mihai Costea, Adi Rocha şi Paul Pîrvulescu nu au fost opriţi în lot pentru meciul de joi (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

Cei trei jucători s-au pregătit separat, alături de Daniel Georgievski, Gabriel Matei şi juniorii clubului pe terenul 6 din Complexul Sportiv Steaua.

La şedinţa de pregătire de pe terenul central, Laurenţiu Reghecampf a avut următorii 18 jucători sub comandă: Ciprian Tătăruşanu, Răzvan Stanca (portari); Cornel Râpă, Lukasz Szukala, Vlad Chiricheş, Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici (fundaşi); Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Andrei Prepeliţă, Gabriel Iancu, Alexandru Chipciu, Cristian Tănase, Adrian Popa, Raul Rusescu, Leandro Tatu, Stefan Nikolici (atacanţi).

Partida STEAUA - CHELSEA, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională. Meciul retur va avea loc la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici