Steaua - Galatasaray se va disputa cu casa închisă

Partida dintre echipele Steaua şi Galatasaray Istanbul, din manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa cu casa închisă, după ce, până joi, s-au vândut aproximativ 22.000 de bilete, informează site-ul oficial al grupării din Ghencea.

15 afișări
Imaginea articolului Steaua - Galatasaray se va disputa cu casa închisă

Steaua - Galatasaray se va disputa cu casa închisă (Imagine: Mediafax Foto)

Până joi, la ora 17.30, au fost vândute 21.832 de bilete din totalul de aproximativ 23.000 de tichete scoase la vânzare pentru meciul care va începe la ora 20.45.

"Cele aproximativ 1.200 de tichete rămase la dispoziţia suporterilor sunt împărţite între tribuna I şi fotolii", a anunţat clubul FC Steaua.

Clubul "roş-albastru" va obţine din încasări aproximativ 500.000 de euro.

În meciul tur, disputat la Istanbul, Galatasaray şi Steaua au remizat, scor 2-2.

Manşa secundă este programată în data de 27 august, la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici