Steaua şi-a prezentat lotul pentrul sezonul 2009/2010 - GALERIE FOTO

Echipa Steaua şi-a prezentat, sâmbătă, lotul pentru sezonul 2009/2010, într-un spectacol care a precedat meciul cu formaţia turcă Genclerbirligi, cel mai aplaudat fiind antrenorul Cristiano Bergodi.

303 afișări
Imaginea articolului Steaua şi-a prezentat lotul pentrul sezonul 2009/2010 - GALERIE FOTO

Steaua şi-a prezentat lotul pentrul sezonul 2009/2010 (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Prezentarea a început cu un spectacol susţinut de majorete, iar apoi grupele de juniori ale clubului, intrate rând pe rând, care s-au aşezat în formă de stea.

De asemenea, trupa Argotica, din Sibiu, care practică dansuri medievale, a făcut o coregrafie cu steagurile Stelei.

Apoi a avut loc un spectacol de sunet, lasere şi lumini, pe melodia Maria, I Like it Loud, cântată de Scooter. Jucătorii au ieşit rând pe rând în faţa suporterilor, primul fiind portarul Robinson Zapata. La ieşirea fiecărui jucător, numele acestuia era scris cu lumini pe teren.

Steaua a împărţit suporterilor un program de prezentare al meciului, înaintea evenimentului. În interiorul acestui program, căpitanul Sorin Ghionea a numit clasarea de anul trecut "o pată uriaşă pe obrazul Stelei".

La începutul meciului, fanii stelişti de la Peluza Nord şi Peluza Sud au scandat: "Becali pleacă din Ghencea" şi "Lasă-ne".

Galeria de la Peluza Sud a afisat la inceputul meciului bannerul: "Un nou inceput, aceeaşi dorinta, Gigi pleacă", iar cea de la Nord: "La judecata de apoi, sfinxul va intra în voi".

La spectacolul de prezentare au asistat circa 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici