Steaua şi Pandurii debutează în sezonul 2013/2014 al cupelor europene

Campioana şi vicecampioana României, Steaua Bucureşti, respectiv Pandurii Târgu Jiu, vor debuta, marţi, în sezonul 2013/2014 al cupelor europene, urmând să întâlnească pe Vardar Skopje (Macedonia) şi Levadia Tallinn (Estonia).

325 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Pandurii debutează în sezonul 2013/2014 al cupelor europene

Steaua şi Pandurii debutează în sezonul 2013/2014 al cupelor europene (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Steaua va juca, marţi, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, cu campioana Macedoniei, Vardar Skopje, într-un meci contând pentru prima manşă pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat la 23 iulie, de la ora 21.45, pe Stadionul Naţional Filip II.

Partida de la Bucureşti va fi arbitrată de o brigadă din Cehia avându-l la centru pe Radek Prihoda, care va fi ajutat la cele două linii de Patrik Filipek şi Petr Blazej.

Dacă Steaua se află la al 44-lea sezon în cupele europene, Pandurii Târgu Jiu va evolua în acest an pentru prima oară. Gruparea gorjeană va evolua, în deplasare, contra formaţiei estone Levadia Tallinn în turul doi preliminar al Ligii Europa. Meciul va avea loc de la ora 19.00 pe Stadionul Kadrioru din Tallin.

A doua manşă se va desfăşura la 25 iulie, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici