Steaua va primi 5,6 milioane de euro pentru transferul lui Stancu

Atacantul Bogdan Stancu a fost transferat de Steaua la formaţia Galatasaray Istanbul pentru suma de 5,6 milioane de euro, jucătorul urmând să primească un salariu total de 7 milioane de euro pentru contractul pe trei ani şi jumătate, informează cotidianul turc Fanatik.

24 afișări
Imaginea articolului Steaua va primi 5,6 milioane de euro pentru transferul lui Stancu

Steaua va primi 5,6 milioane de euro pentru transferul lui Stancu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Sursa citată notează că la negocierile ce au avut loc miercuri seară reprezentanţii Stelei au cerut 6 milioane de euro pentru Stancu, însă în urma insistenţelor directorului sportiv Adnan Sezgin au acceptat ca suma să fie redusă la 5,6 milioane de euro.

Sezgin a negociat apoi cu impresarul lui Stancu şi l-a convins pe fotbalist să accepte un contract de 7 milioane de euro pe trei ani şi jumătate.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă că transferul atacantului Bogdan Stancu la gruparea Galatasaray Istanbul este perfectat, urmând a fi anunţat oficial în câteva ore de către reprezentanţi ai clubului turc într-o conferinţă de presă. Becali a menţionat că lui îi vor reveni 3.5 milioane de euro pentru transferul lui Stancu.

În ultima perioadă, Becali a insistat că nu-l va transfera pe Bogdan Stancu de la Steaua măcar până la sfârşitul sezonul. El considera că nu are nicio motivaţie să-l transfere acum pe atacant şi doar verii săi insistă pentru un transfer din această iarnă al lui Stancu.

Joi după-amiază, Bogdan Stancu şi-a luat la revedere de la coechipieri şi a părăsit cantonamentul Stelei din Antalya pentru a merge la Istanbul, conform site-ului www.prosport.ro,

Bogdan Stancu, 23 de ani, a fost transferat de Steaua la începutul sezonului 2008/2009 de la Unirea Urziceni. El a fost deţinut în coproprietate de clubul din Bulevardul Ghencea împreună cu verii Ioan şi Victor Becali, fiecare parte având 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Atacantul a mai evoluat la formaţiile Dacia Mioveni şi FC Argeş.

Stancu a evoluat în 128 de meciuri în Liga I, reuşind să marcheze de 43 de ori. În cupele europene, el a strâns 22 de prezenţe şi nouă goluri. Stancu a debutat pentru naţionala României în 2010, având cinci apariţii sub tricoul "tricolor" şi un gol marcat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici