Steaua vinde bilete la partida cu Ujpest cu trei ore înaintea meciului

Clubul Steaua vindea bilete, joi, cu trei ore înainte de startul partidei cu Ujpest, din turul doi al Ligii Europa, deşi UEFA a solicitat grupării bucureştene să nu mai distribuie tichete de acces din cauza riscului ridicat al întâlnirii.

13 afișări
Imaginea articolului Steaua vinde bilete la partida cu Ujpest cu trei ore înaintea meciului

Steaua vinde bilete la partida cu Ujpest cu trei ore înaintea meciului (Imagine: Mediafax Foto)

În jurul orelor 18.00, la casele de bilete de la stadionul Steaua erau deschise trei dintre acestea, iar aproximativ 20 de persoane aşteptau la rând să-şi procure tichete de acces.

FC Steaua a anunţat, miercuri, că nu va mai pune în vânzare bilete în ziua partidei din turul doi preliminar al Ligii Europa, în compania formaţiei Ujpest. Decizia a venit ca urmare a măsurilor impuse de forţele de securitate, Jandarmeria Română, Poliţia, Firma de Pază SAS. Iniţial, casele de bilete pentru meciul cu Ujpest erau deschise şi joi, de la ora 10.00 la 18.30.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea bucureşteană a încălcat înţelegerea făcută cu reprezentanţii UEFA şi cei ai forţelor de ordine. "Noi nu putem să-i constrângem să nu mai vândă bilete, dar vom comunica la UEFA acest lucru. Nu este normal, pentru că în cursul dimineţii am avut o întâlnire cu cei de la Steaua şi reprezentantul UEFA, iar ei şi-au luat angajamentul să nu mai distribuie bilete din cauza riscului ridicat al întâlnirii. Probabil că Steaua va fi sancţionată", a spus Militaru.

Meciul de fotbal dintre echipele Steaua Bucureşti şi Ujpest Budapesta, din cadrul turului II preliminar Europa League, se va diputa joi, începând cu ora la 20.30, pe stadionul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici