Ştefan Radu, amendat pentru că s-a operat în România fără acordul clubului Lazio

Fundaşul Ştefan Radu va fi amendat de Lazio pentru că a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept în România, fără a anunţa conducerea clubului din Roma.

220 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, amendat pentru că s-a operat în România fără acordul clubului Lazio

Ştefan Radu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ştefan Radu s-a operat la genunchiul drept în România, o intervenţie care i-a înfuriat pe oficialii clubului Lazio. Românul va fi amendat. Dar nu este numai acest lucru. Cel mai grav este că staful medical al clubului nu a fost informat de această intervenţie, de tipul ei, nici data la care a fost efectuată. Acesta este punctul crucial: unii spun că românul a fost operat imediat după încheierea sezonului, alţii susţin că intervenţia a avut loc cu zece zile în urmă. Despre acest lucru va vorbi Stefano Lovati, ortopedul clubului, într-o întâlnire cu preşedintele Claudio Lotito", a scris site-ul cittaceleste.it.

Radu acuză probleme la genunchiul drept de mai mult timp. Începând cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei inflamaţii a ligamentului colateral medial de la genunchi.

În decembrie 2010, fundaşul a fost operat la clinica Paideia din Roma de medicul ortoped Stefano Lovati, el fiind supus unei intervenţii de meniscectomie parţială artroscopică medială la genunchiul drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici