Ştefan Radu, în echipa celor mai buni tineri jucători de la Euro-2008

Fundaşul Ştefan Radu, în vârstă de 21 de ani, se regăseşte în echipa celor mai buni tineri jucători care vor evolua la Campionatul European din Austria şi Elveţia, realizată de publicaţia germană Die Welt, din care mai fac parte doi francezi, Benzema şi Nasri, şi italianul Chiellini.

13 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, în echipa celor mai buni tineri jucători de la Euro-2008

Ştefan Radu, în echipa celor mai buni tineri jucători de la Euro-2008 (Imagine: Mediafax Foto)

Cotidianul german a scris că Ştefan Radu este considerat "noul Chivu". "Pentru un tânăr fotbalist român se poate şi mai rău decât să fie comparat cu Cristian Chivu, de la campioana Italiei, Inter Milano. Şi Ştefan Radu a jucat în ţara campioanei mondiale, el fiind titular la Lazio Roma. Înaintea sezonului următor, numele său este asociat cu cluburi şi mai puternice din Serie A, ca AS Roma şi Juventus Torino", scrie Die Welt, în ediţia online.

Din echipa celor mai buni tineri jucători de la Euro-2008 fac parte şi jucători din echipele Franţei şi Italiei, adversarele României în grupa C: Karim Benzema şi Samir Nasri, respectiv Giorgio Chiellini. În această formaţie ideală nu se regăseşte, însă, niciun fotbalist din reprezentativa Olandei, care va evolua tot în grupa C la Euro-2008.

Echipa aleasă de redactorii de la Die Welt este formată din: Diego Benaglio (Elveţia) - portar, 24 de ani; Giorgio Chiellini (Italia), 23 de ani, Sebastian Prodl (Austria), 20 de ani, Ştefan Radu (România), 21 de ani - fundaşi; Nani (Portugalia), 21 de ani, Joao Moutinho (Portugalia), 21 de ani, Samir Nasri (Franţa), 20 de ani, Luka Modrici (Croaţia), 22 de ani, Arda Turan (Turcia), 21 de ani - mijlocaşi; Eren Derdiyok (Elveţia), 19 ani, Karim Benzema (Franţa), 20 de ani - atacanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici