Ştefan Radu, transferat la Lazio pentru 5.400.000 de euro

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, pentru Radio Info Pro, că transferul fundaşului Ştefan Radu la gruparea italiană SS Lazio a fost realizat pentru suma de 5.400.000 de euro, jucătorul fiind însă împrumutat în primă fază pentru 1.190.000 de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, transferat la Lazio pentru 5.400.000 de euro

Ştefan Radu, transferat la Lazio pentru 5.400.000 de euro

"Ne-am pus de acord, am semnat contractul acum. A fost o negociere foarte dură, dar e normal pentru că e cel mai mare contract. Cei de la Lazio îl cunosc foarte bine şi nu au fost probleme legate de salariul lui sau contractul lui. Suntem mândri că s-a realizat cel mai mare contract al tuturor timpurilor. El este împrumutat până în vară pentru 1.190.000, plus TVA, iar tot contractul este de 5.400.000, cea mai mare sumă plătită pe un jucător român din 1990 până astăzi", a apreciat Turcu.

"A meritat suma asta, pentru că el este un mare caracter şi cred că va ajunge un mare jucător, va avea un cuvânt de spus în fotbalul european. Dimineaţa am semnat contractul în jurul orei 3.30 sau 4", a mai declarat vicepreşedintele dinamovist.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport, în ediţia de duminică, anunţase că transferul fundaşului Ştefan Radu de la Dinamo la Lazio Roma va fi oficializat după ce vor fi puse la punct ultimele detalii rămase de stabilit în urma negocierilor de sâmbătă seară dintre cele două cluburi şi reprezentanţii jucătorului.

"Clubul roman era sigur ambele operaţiuni vor fi finalizate încă de ieri, însă este nevoie să mai aştepte câteva ore. Sâmbătă seară, târziu, au avut loc negocierile între Lotito (n.r. - preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito), Ştefan Radu, sosit direct din Cipru, unde era în cantonament cu Dinamo, şi procuratorii săi. Rămăseseră de stabilti ultimele detalii, dar, fără îndoială, achiziţionarea sa va fi oficializată astăzi", scrie publicaţia italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici