Ştefan Stoica: Meritam cel puţin un punct

Tehnicianul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, vineri, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu Oţelul, că formaţia sa merita să obţină cel puţin un punct în această primă etapă a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Meritam cel puţin un punct

Ştefan Stoica: Meritam cel puţin un punct (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Este urât când pierzi un asemenea joc, în care meritam un punct. Suntem o echipă nouă şi putem să ne revenim în următoarele etape. Pentru acest eşec toţi suntem de vină. Galaţiul a câştigat cu şansă, cu un gol norocos, în timp ce noi am ratat două-trei ocazii în prima repriză. Astăzi am pasat mai bine decât Oţelul şi meritam cel puţin un punct, dar nu e nimic, o luăm de la capăt. Eu sunt obişnuit să fac acest lucru", a spus Stoica.

Ştefan Stoica a adăugat că mijlocaşul Cornel Frăsineanu va fi sancţionat pentru cartonaşul roşu primit.

"Este foarte urât ce a făcut Frăsineanu. Pentru gestul său o să plătească. El este jucător profesionist şi trebuie să joace, nu să vorbească cu arbitrul", a spus Stoica.

Internaţional Curtea de Argeş, nou promovată în Liga I, a pierdut, vineri, cu scorul de 0-1, în faţa echipei Oţelul Galaţi, în primul meci al actualei ediţii a campionatului intern, disputat pe stadionul Dacia din Mioveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici